Boliger til salgs

Enebolig med flott utsikt i Montaña La Data

Referanse: 870

TIL SALGS GRAN CANARIA, MONTAÑA LA DATA. ENEBOLIG MED FOTT UTSIKT MOT HAVET.   Til salgs Gran Canaria Montaña La Data. Enebolig med fin terrasse rundt huset, basseng 3 soverom og 3 bad. Stuen har en stor sofa med salongbord. Stua har mange vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Stua har også e...

mFra strand
3Rooms
Havutsikt
Basseng
Terrasse
Aircondition
549 000 € Send forespørsel

Enebolig med høy standard i Montańa La Data (nært Maspalomas)

Referanse: 495

Enebolig med høy standard i Montańa La Data (nært Maspalomas). Høy kvalitet på materialer og møbler. Fantastisk utsikt over Maspalomas og fjellene. Terrasser rundt huset og basseng. 4 soverom med balkong. Store bad. Aircondition. Privat garasje for 2 biler. Rolig område. Selges uten møbler (695.000 ...

mFra strand
4Rooms
Havutsikt
Basseng
Terrasse
Aircondition
645 000 € Send forespørsel

Malcolm and I thought your company was very professional and most helpful and the buyers you brought to buy our apartment are indeed lovely people. We would certainly have no hesitation in recommending Norsk Boligservice.

Margaret & Malcolm Nield, UK

Vi kan trygt anbefale norsk boligservice både når det gjelder kjøp og leie av bolig. Upåklagelig service og oppfølging gjennom hele prosessen. Vi følte oss svært godt ivaretatt og vi endte tilslutt opp med å kjøpe en bolig som passet våre behov perfekt.

Ingvild og Morten Johannessen, Norge

Vi kjøpte bolig med Norsk Boligservice i april-16 og er veldig fornøyd med kjøpet. Har bare positive opplevelser rundt prosessen. Trivelige folk og det føltes trygt at de snakket norsk og kjenner det spanske systemet godt. Flott service og god oppfølging.

Jorid og Per Roar Gjerde, Norge

Første gang vi brukte Norsk Boligservice var i 2012 da vi leide en leilighet i Arguineguin for 3 mnd. God service var også grunnen til at vi etter flere år på søk kjøpte egen leilighet. Så vi kan gi de beste anbefalinger ved å bruke Norsk Boligservice.

Rigmor og Edvar, Norge.

Vi leier leilighet på årsbasis. Judit og Roman gir en utrolig god service. Er det noe feil i leiligheten, blir det ordnet i løpet av kort tid. Vi kan trygt anbefale Norsk Boligservice.

Laila og Kurt Hansen, Norge

Jeg leier leilighet gjennom Norsk Boligservice. De yter veldig god service. Snakker veldig godt norsk og er hjelpesomme og fabelaktige. Hjelper deg med allting.

Eva Liland, Norge